El Rugby Sant Cugat venç amb contundència el Fènix de Saragossa, l'avantpenúltim classificat


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat es desfà de manera contundent del Fènix de Saragossa (65-17) a l'avantpenúltima jornada de la fase regular al grup B de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han estat superiors al rival en tot moment i han obtingut bonus ofensiu. L'equip de Leo Pereira fa un pas més per certificar la segona plaça de la classificació i evitar el La Vila a la fase d'ascens.

El partit ha començat amb un Rugby Sant Cugat molt endollat davant un rival, el Fènix de Saragossa, incapaç de frenar l'atac santcugatenc, que veia com al primer minut de partit Gerard Mayol feia la primera marca. Els de Sant Cugat han deixat palesa la seva superioritat quan han augmentat les diferències en el marcador davant d'un impotent Fènix que només ha pogut generar perill quan l'equip de Leo Pereira acusava la relaxació. Tot i i així ha marxat al descans ferit de mort, amb un marcador en contra de 39 a 10.

A la represa, la tònica ha estat la mateixa, però aquest cop el conjunt de Pereira no ha perdut la intensitat en cap moment i ha acabat d'ensorrar els visitants amb la contundència d'un equip que disputarà la fase d'ascens. Els santcugatencs han imposat el domini a base de marques i s'han endut el matx amb un 65 a 17.

D'aquí a dues setmanes els santcugatencs visiten el camp del Tecnidex València, el vuitè classificat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.