Delphi recorda amb un minut de silenci els treballadors desapareguts en l'accident de Germanwings


  • Comparteix:

Els treballadors de Delphi han fet aquest dijous un minut de silenci davant la planta de l'empresa a Sant Cugat en record dels dos treballadors de la companyia que viatjaven en l'avió de Germanwings que es va estavellar als Alps francesos fa un any. Eren el director de Recursos Humans i un treballador de la secció de muntatge i delegat sindical de la UGT, que volaven a Alemanya per assistir a una reunió del comitè internacional de la companyia.

Esteban Rodríguez és membre de la UGT i secretari del comitè d'empresa de Delphi

Esteban Rodríguez

No ens agradaria que fos un recordatori, perquè no podem recordar persones que gairebé estan cada dia amb nosaltres. És un homenatge a ells perquè, encara que hagi passat un any, per a nosaltres és molt difícil.

A més de la pèrdua de Delphi, cinc persones més de Sant Cugat van morir en la tragèdia aèria: un soci del club esportiu Junior, un veí de Rubí nascut a Sant Cugat i una alumna de l'escola Santa Isabel, que volava a Düsseldorf acompanyada per la seva mare i la seva àvia.

Les banderes de Delphi onejaran a mig pal durant tot el dia.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.