Les companyies de Sant Cugat treuen pit en el Dia Mundial del Teatre


  • Comparteix:

La Festa del Teatre, organitzada per la Taula d'Arts Escèniques, ha reunit aquest dissabte 11 grups de teatre i unes 200 persones en una mostra de microteatre al Celler Modernista. Nascuda amb l'objectiu de difondre la feina dels grups amateurs de teatre de la ciutat, enguany la proposta ha arribat a la tercera edició.

La mostra ha servit per celebrar el Dia Mundial del Teatre, que la ciutat ha commemorat aquest cap de setmana. 11 grups han mostrat les seves creacions, limitades a 15 minuts. Les formacions podien escollir adaptar una peça, fer-ne una de nova o mostrar-ne només un fragment. El coordinador de la Taula d'Arts Escèniques, Josep Sala, ha assenyalat que cada grup ofereix espectacles que mostren el seu caràcter.

Josep Sala

La idea era fer uns 15 minuts per grup. Cada grup ha decidit lliurement. La representació que fan dóna una imatge de les característiques de cada grup.

La mostra ha repetit el format de l'any passat i ha aprofitat el mateix espai, el Celler Modernista, tot i que els organitzadors s'havien plantejat incorporar alguns canvis que han descartat finalment. Les propostes han cobert tota mena de gèneres, des del teatre clàssic fins al musical.

Actors i directors

Representarem quatre números musicals de cabaret; hem fet una recopilació per fer el nostre espectacle. / És una versió que hem fet nosaltres: hem buscat contes i ho hem fet amb rima. És un Sant Jordi versió Xandrines. / És teatre clàssic. Nosaltres en representem només una part petita.

En total, s'han presentat 19 espectacles.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.