L'Handbol Sant Cugat desperta del malson amb un suat triomf davant el Sant Esteve Sesrovires

L'Handbol Sant Cugat trenca una ratxa de sis derrotes consecutives després d'una treballada victòria (25-23) davant el Sant Esteve Sesrovires, sisè classificat del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han sabut mantenir el tipus en els moments clau del partit i han recuperat actitud en atac, ben protegits per Eloi Gutiérrez sota pals. Els d'Armand Rubiño sumen la desena victòria del curs i es mantenen a la novena posició.

Els primers compassos del partit han mostrat una versió millorada de l'Handbol Sant Cugat, desperts i encertats en atac, i han agafat un marge de tres i punts als set minuts (4-1). Una exclusió de Marc Jordán, però, ha capgirat la situació i els visitants han retallat distàncies i s'han situat per davant, liderats per un polifacètic Pol Vilaplana, una dinàmica que podria haver estat pitjor si no hagués estat per l'encert d'Eloi a la porteria local.

Armand Rubiño ha modificat l'estratègia defensiva i ha situat un home sobre Vilaplana, sistema que ha desenfocat l'atac del Sant Esteve Sesrovires. A més, tres gols seguits de Guillem Dolz han retornat el domini als santcugatencs, però una darrera embranzida visitant ha situat l'empat al descans (13-13). A la segona meitat, les exclusions dels sesrovirencs i una nova variant defensiva han fet que els de Rubiño se situessin quatre per sobre (20-16), amb un joc del Sant Esteve farcit de dubtes sense la participació de Vilaplana.

Com en jornades anteriors, el partit s'ha complicat per als vermell-i-negres als últims minuts, i fins i tot s'ha arribat als darrers 40 segons amb només dos gols de marge després de l'expulsió de Bernat Tous. Eloi Gutiérrez, però, ha donat solidesa a l'equip i ha acabat sent una peça clau per mantenir el marge de gols i deixar el triomf a casa. El jugador de l'Handbol Sant Cugat, Guillem Dolz, celebra la victòria i lloa el treball de l'equip les últimes jornades.

Guillem Dolz

Portàvem una ratxa molt dolenta. Partits com aquest dóna forces i alegria a l'equip. L'hem sabut tirar endavant.

L'Handbol Sant Cugat torna al camí del triomf i la setmana que ve visita la dura pista del segon, el Sant Quirze.