El femení del SantCu punxa a casa contra el Pubilla Casas


  • Comparteix:

El femení del Sant Cugat Esport perd (0-1) contra el Pubilla Casas a la jornada 23 del grup 1 de Primera Divisió. Les santcugatenques han tingut durant tot el partit moltes ocasions per marcar, però la falta d'encert i l'actuació de la portera visitant han frenat les jugadores vermell-i-negres, que han vist com el Pubilla Casas ha marcat en el segon temps amb un gol de Mencos en una de les poques ocasions que han tingut.

Les noies d'Albert Martín han dut el pes del partit en tot moment i, veient el primer temps, en cap moment semblava que les visitants poguessin treure res de positiu de la ZEM Jaume Tubau. Les vermell-i-negres ho han intentat de totes les maneres en el primer temps però no han pogut obrir el marcador. En el segon, una pilota a l'esquena de la defensa santcugatenca l'ha aprofitat Mencos, la jugadora més perillosa del Pubilla Casas, per batre Daniela amb un xut ras.

Malgrat el gol a favor, les visitants han continuat tancades darrera esperant els atacs del SantCu, que ha vist com defensava el Pubilla Casas amb fins a nou jugadores dins l'àrea, per fer impossible la remuntada i certificar així la tercera derrota de la temporada de les santcugatenques.

El tècnic del femení del Sant Cugat Esport, Albert Martín, creu que no han tingut sort tot i ser l'equip que ha intentat jugar més a futbol.

Albert Martín

A vegades jugant al futbol no pots guanyar. Hi havia moltes defenses i no teníem espais. Ens hem posat nervioses i no ens ha sortit res.

La setmana que ve les santcugatenques visiten el camp del Riudoms, sisè classificat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.