El periodista Rafel Bagot publica el seu primer llibre, 'Corre, vola, viu!'


  • Comparteix:

El periodista resident a Sant Cugat Rafel Bagot ha publicat el seu primer llibre, 'Corre, vola, viu!', un recull de 12 viatges amb anècdotes, històries, apunts esportius i personatges que ha conegut al llarg de la vida. Bagot presentarà l'obra dijous de la setmana vinent al Museu del Monestir a les vuit del vespre en companyia de l'home del temps santcugatenc Enric Agud.

Escolta-ho

El periodista de TV3 ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' que el títol del llibre en un primer moment havia de ser 'Hospitalidays', però el va canviar per un altre que s'ajustés a la realitat que explicava, amb l'ajuda d'una companya de feina. Per ell, el títol escollit és l'adient ja que representa l'essència de la seva forma de viure.

Rafel Bagot

Li vaig explicar a una companya de feina que no sabia quin títol posar. Un dels que ella em va proposar era 'Corre, vola, viu!'. Em va semblar que ho definia tot.

Bagot ha animat tothom a viatjar ja que considera que enriqueix la persona. Als 16 anys va marxar un any a estudiar als Estats Units i va ser llavors quan es va adonar que viure amb altres realitats dóna una nova perspectiva del món.

Rafel Bagot

Viatjar dóna per molt i, de jove i quan el cervell encara el tens obert i preparat per assumir el que sigui, és una experiència inigualable. Hauria de ser obligatori que la gent marxés un any, perquè és una forma de conèixer més coses i trencar els prejudicis que tenim.

Rafel Bagot és originari de Blanes, però fa 25 anys que viu a Sant Cugat. Durant més d'una vintena d'anys, ha treballat a l'equip d'esports de TV3 i, en l'actualitat, forma part del programa 'Espai Terra' de Televisió de Catalunya.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.