Totes les entitats de les Planes faran pinya aquest dissabte en l'homenatge a mossèn Pere Grau


  • Comparteix:

El teixit associatiu del districte de les Planes de Sant Cugat i Barcelona farà possible aquest dissabte un homenatge a mossèn Pere Grau, que va morir el novembre passat. Les activitats tindran lloc d'onze del matí a dos quarts de sis de la tarda a les pistes esportives i inclouran una missa, actuacions teatrals, un dinar de germanor i la inauguració d'un monument en memòria al 'cura' Pere. L'organització espera que hi assisteixin unes 400 persones.

El president de l'Associació de Veïns de les Planes, Sergi Torres, ha explicat els motius pel quals el districte es bolca amb mossèn Pere.

Sergi Torres

Era una persona que amb la seva tendresa va aconseguir que no hi hagués fronteres al barri i que tothom s'hi sentís identificat. Si li fem un homenatge, era per la seva vessant social.

Són uns elogis als quals s'ha sumat el president del consell de barri de les Planes, Joan Puigdomènech.

Joan Puigdomènech

Va ser un referent. Tot el veïnat té una part de la seva història lligada a mossèn Pere. I també la història del barri.

El ple de gener va reconèixer la tasca del mossèn amb el títol pòstum de fill predilecte. A més, està previst que el consell de barri bategi amb el nom de Pere Grau un espai a tocar de les pistes esportives.

A la roda de premsa, Puigdomènech ha recordat que mossèn Pere guardava a casa seva detalls dels batejos i altres festejos dels habitants de les Planes. El regidor ha proposat obrir la porta a la creació d'un museu amb aquests objectes, que podrien il·lustrar la història del districte.

L'homenatge
Les activitats començaran a les onze del matí amb una missa oficiada per mossèn David Álvarez, que va prendre el relleu a Grau, amb música en directe a càrrec de l'Associació Rociera Andaluza de Rubí i amb les actuacions de l'Agrupació Cultural i Musical de les Planes i el Grup Coral de l'Elèctric. A dos quarts de dues, s'inaugurarà el monument a l'homenatjat i, una hora abans, hi haurà parlaments en el seu record.

La festa continuarà a les dues del migdia amb una paella popular de germanor, que tindrà un preu de tres euros i que inclourà el pa, el vi i les postres. El període per comprar els tiquets per l'àpat s'ha allargat fins aquest dimecres i es poden aconseguir al Casal de les Planes, a Can Rectoret i al Centre Cívic l'Elèctric.

A les quatre de la tarda seguiran les actuacions, amb una peça teatral a càrrec de Play Grup Teatre. Mitja hora més tard serà el torn d'una actuació del Grup Bollywood Sundari. Tot plegat acabarà a dos quarts de sis.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.