La Casa-Museu Cal Gerrer bufa les espelmes del primer aniversari amb el desig de continuar sumant anys


  • Comparteix:

La Casa-Museu Cal Gerrer celebra el primer any de vida amb la mirada posada al futur i l'objectiu de continuar ampliant la seva col·lecció. L'equipament ha organitzat aquest dissabte activitats durant tot el dia per celebrar l'efemèride i, una vegada més, Marilyn Monroe ha estat un dels seus principals reclams. Més d'un centenar de persones s'ha aplegat a les dues performances sobre Monroe que ha fet Sònia Guimerà a la façana d'aquest edifici de la plaça d'Octavià.

La Casa-Museu Cal Gerrer va obrir les portes al públic el 16 d'abril del 2015 després d'un llarg període de rehabilitació. Un any després, l'equipament pot lluir d'haver acollit quatre exposicions temporals al Pis del Cònsul, haver programat més d'una cinquantena d'actes a la sala de l'audiovisual i tenir la primera exposició permanent d'Europa dedicada a Marilyn Monroe.

El president de la Fundació Cabanas, Frederic Cabanas, explica que celebren el primer any de vida amb els objectius assolits.

Frederic Cabanas

La veritat és que hem assolit tot allò que havíem previst al començament, ja sigui des d'un espai més canviant com són les exposicions i la sala de l'audiovisual, com en el si del museu on hem anat perfeccionant coses.

Al llarg d'aquest any, el projecte museístic ha permès recuperar un dels edificis més emblemàtics i de més valor històric i patrimonial de Sant Cugat. Cabanas mira al futur amb l'únic desig de continuar sumant anys i poder ampliar l'oferta de l'equipament.

Frederic Cabanas

El futur pinta positiu i pensem a fer moltes més exposicions i que la gent ens conegui més. Sobretot volem que la gent es faci el carnet d'amic de Cal Gerrer.

Per celebrar l'efemèride, el museu ha programat una jornada d'activitats amb visites amb un preu reduït i dues performances de Marilyn Monroe a càrrec de l'actriu santcugatenca Sònia Guimerà. La jornada ha acabat amb una actuació musical de Pere Codó i una lectura de poesies a càrrec d'Eduard Araujo.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.