L'Olímpyc Floresta treu un punt heroic davant el líder, el CCR Castelldefels

L'Olímpyc Floresta treu un punt heroic davant el líder del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala, CCR Castelldefels, en empatar (4-4) un partit que han arribat a perdre per quatre gols de diferència. Els florestans han trencat la dinàmica de 12 victòries consecutives del conjunt del Baix Llobregat que els ha dut a ser líders i pràcticament equip de Segona Divisió A.

L'Olímpyc era conscient de la fortalesa del rival i s'ha posat a jugar de cinc des de l'inici del matx. El risc no ha sortit bé al principi i d'una pilota perduda ha arribat el primer gol visitant en un xut llunyà. Els locals han reaccionat i Miquel Verdaguer ha pogut empatar el matx, però ha estat el CCR Castelldefels qui ha fet el segon després d'una bona paret. Els visitants han seguit demostrant la seva superioritat fent el 0 a 3 en un bon contraatac i en el minut 18 un jugador de l'equip del Baix Llobregat s'ha tret un xut que ha entrat per tot l'escaire per fer el 0 a 4. En els últims instants del primer temps Miquel Verdaguer ha fet l'1 a 4 en un xut creuat.

Tot i el bon primer temps dels florestans el partit estava totalment decantat per part visitant, però l'Olímpyc ha pressionat molt amunt i en el segon minut Dani Martí ha donat un bri d'esperança al seu equip fent el 2 a 4. El partit s'ha posat molt atractiu, amb el CCR Castelldefels buscant el cinquè i l'Olímpyc cercant el miracle. I l'èpica acostuma a vestir-se de blau-i-blanc a Can Llobet començant a fer-ho amb el gol de Fernando en el minut 8 del segon temps amb un xut marca de la casa. El que semblava impossible al final del primer temps ho ha fet realitat Albert Cardona amb un xut creuat a menys de quatre minuts per al final i fent la igualada. De fet, el mateix Cardona ha tingut l'oportunitat de culminar la remuntada, però el seu xut ha acabat al pal.

L'Olímpyc segueix sisè per la cua i tres punts per sobre del descens, que ara el marca el Salou.