La 13a Cantata Infantil de Sant Cugat fa vibrar el públic del Teatre-Auditori amb 'El follet valent'


  • Comparteix:

La 13a Cantata Infantil ha fet vibrar aquest dimecres al matí el públic del Teatre-Auditori amb una adaptació del muntatge musical 'El follet valent'. Els 560 alumnes de segon de primària de les escoles públiques de Sant Cugat han protagonitzat aquest espectacle que explica la història d'un follet que a través de l'amistat i l'adversitat lluita per la pau i la convivència.

La professora de l'Escola Municipal de Música Isabel Mantecón, acompanyada per cinc músics del mateix centre, ha dirigit els alumnes en aquesta obra escrita per Clara Ripoll i Rosa Noguera amb música de Núria Joanet que vol transmetre valors com l'empatia, la voluntat i el respecte. L'espectacle ha començat amb la narració del follet i s'ha entrellaçat amb les vuit cançons que els estudiants han interpretat gràcies a les hores d'assaig que han destinat a les classes de música de manera coordinada. Els protagonistes han quedat satisfets amb l'actuació.

Alumnes Cantata

Quan ha pujat el teló, ha estat molt 'xulo' perquè és el somni de la meva vida. / Hem practicat molt la Cantata i ens ha agradat molt a nosaltres i a les nostres mares. / El més 'xulo' és quan hem cantat la cançó de 'Som els de la colla del fullet valent'.

Centenars de pares, mares i familiars dels alumnes han omplert la platea de l'equipament municipal. Els espectadors han mirat l'espectacle amb atenció i han aplaudit amb força al final de la funció.

Públic de la Cantata

M'ha agradat molt perquè els nens s'ho han passat molt bé preparant-la i als pares ens cau la bava. / Ha estat molt bonic i emocionant veure els nens cantant aquesta història tan bonica. / Aquestes iniciatives ja s'havien fet fa molts anys: els nostres fills ja hi havien participat i ara veure els nets és un goig. / Veure un munt de nens cantant el mateix des de diferents escoles, haver-ho assajat alhora i veure-ho en una posada en escena conjunta és molt emocionant.

Els alumnes de les escoles Catalunya, Ciutat d'Alba, Collserola, Gerbert d'Orlhac, Jaume Ferran i Clua, Joan Maragall, la Floresta, l'Olivera, Pi d'en Xandri, Pins del Vallès i Turó de Can Mates han participat, en dos torns, en la tretzena edició d'aquesta cita que s'ha convertit en una data fixa al calendari escolar de la ciutat.

Cugat.cat oferirà la possibilitat de veure l'actuació íntegra a partir de dimecres que ve i l'opció de comprar un DVD del muntatge.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.