El Junior es veu superat per l'Espluguenc i s'allunya de la promoció d'ascens

El Junior perd (3-4) davant l'Espluguenc i veu com s'allunya la promoció d'ascens a la Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs guanyaven per 2 a 0 en els primers 15 minuts, però han vist com els d'Esplugues han remuntat amb el gol del triomf al minut 93.

El Junior s'ha vist superat per l'Espluguenc per 3 a 4 a la jornada 29 del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs han començat el partit amb un gol marcat per Pablo Alonso a la sortida d'un còrner al minut 1 de partit. 12 minuts més tard, Mario Domingo ha marcat el segon després d'un refús del porter de l'Espluguenc per situar el 2 a 0 al primer quart d'hora. Els visitants han reduït distàncies i han deixat l'inquietant 2 a 1 al descans

A la represa, l'Espluguenc ha tingut les ocasions més clares, però el partit ha embogit en el darrer quart d'hora. L'Espluguenc ha marcat després de les mans de Xavi Renieblas i el penal transformat pel visitant Alejandro Sánchez. I novament Sanchez ha marcat el 2 a 3 a falta de set minuts per acabar el matx.

El Junior s'ha quedat amb 10 homes per l'expulsió de Xavi Renieblas. Tot i aquest fet, Abu Rafiu ha marcat a les acaballes del matx l'empat a 3.

Quan semblava que l'empat seria el resultat final, Jan Guix ha comès una falta i ha vist la vermella directa. Hèctor Màrmol ha marcat un autèntic golàs per l'escaire i l'àrbitre ha xiulat el final del matx. Victòria de l'Espliguenc per 3 a 4.

Els blau-i-negres són quarts i visiten la setmana que ve el Begues, conjunt que lluita per la permanència.