L'Esbart i el Grup Mediterrània sumen esforços per acostar a tothom la dansa popular


  • Comparteix:

L'Esbart i el Grup Mediterrània han unit forces aquest divendres per fer arribar als santcugatencs la dansa popular en una trobada a la plaça de Victòria dels Àngels. La trobada forma part del programa d'activitats del Sant Cugat Balla i ha agrupat un centenar de persones, algunes de les quals s'han animat a unir-se a les rotllanes que s'han mogut al ritme de sons tradicionals.

La directora d'Andança, l'escola de ball de l'Esbart, Lali Mateu, ha explicat que l'objectiu de la iniciativa és mostrar un tipus de coreografies de caire popular.

Lali Mateu

Volíem fer una cosa diferent amb dansa tradicional, més de carrer i més participativa. Més popular, no tan formal. Que la gent ho conegui i s'animi a ballar.

Els assistents han posat en valor la trobada i han celebrat que gent que no forma part dels grups de dansa s'hagi animat a ballar.

Assistents

L'Esbart i Mediterrània sumen esforços en aquesta ballada tan bonica. / Hi ha gent que no és de l'escola i són benvinguts. / S'hauria de fer més sovint.

Les activitats han continuat aquest dissabte amb la 12a Mostra de Dansa de Sant Cugat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.