Sant Cugat es reivindica com el planter del ball amb la 12a Mostra de Dansa


  • Comparteix:

Més de 400 alumnes de les escoles de dansa de la ciutat han ballat aquest dissabte al parc Ramon Barnils en la 12a Mostra de Dansa, que forma part del festival Sant Cugat Balla. Jazz, clàssic, flamenc, hip-hop i dansa oriental, entre d'altres, s'han reunit a l'escenari per reivindicar el bon estat d'aquesta disciplina cultural a la ciutat.

Milers de persones han inundat el parc Ramon Barnils en una mostra que ha reunit 13 escoles de dansa de la ciutat. A diferència de la resta de Catalunya, mestres i professors asseguren que la dansa a Sant Cugat passa per un bon moment

Professors

El Teatre-Auditori amb això fa una bona difusió perquè arribi a tothom, normalment no tenim promoció. / Tenim la sort de tenir molta programació de dansa al Teatre-Auditori i això fa que la cultura de la dansa sigui molt positiva.

La música no ha deixat de sonar a una mostra que ha portat a l'escenari tot els gèneres de dansa i edats. Els ballarins diuen estar molt satisfets de poder mostrar el seu talent a la mostra.

Ballarins

Portem tot l'any treballant i ve de gust ensenyar la feina a tothom. / Molta feina, molt esnforç, des del principis fins arribar aquí. / A mi m'agrada ballar i ho faig des de petit. Volem celebrar el dia de la dansa.

L'Europa International Dansa School ha esta l'entitat convidada, una figura que l'organització ha creat enguany per tenir continuïtat en un futur. En aquest sentit, la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha expressat la voluntat que la dansa formi part de la promoció de la ciutat.

Carmela Fortuny

Volem que a cultura de la dansa, de la música i el teatre sigui un punt de promoció de la ciutat. Volem que se'ns conegui per això, perquè cohesiona les persones.

El d'aquest dissabte ha estat l'acte central del festival Sant Cugat Balla, que va començar el 23 d'abril. El festival s'allargarà fins divendres 6 de maig amb assaigs i classes de dansa obertes a diverses escoles de la ciutat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.