L'Olímpyc Floresta fa un pas de gegant cap a la salvació amb un treballat triomf contra el Pallejà

L'Olímpyc Floresta dóna un cop sobre la taula amb una sòlida victòria davant el Pallejà (5-3) i fa un pas determinant per mantenir la categoria al grup 3 de Segona Divisió B. Els de Xaloc Rion han arribat amb un marge mínim al descans, i ha estat en els primers compassos de la segona meitat quan han sentenciat amb tres gols més. Al tram final del partit els visitants han ajustat el marcador, però el triomf s'ha quedat a Can Llobet i l'Olímpyc suma 40 punts, amb els quals avança el Pallejà.

La pista florestana continua sent un feu pràcticament inexpugnable, escenari de les principals gestes de l'Olímpyc en cas que se salvi, una situació que cada vegada és més a prop. El Pallejà ha aterrat a Can Llobet amb un punt més, però ha tastat la intensitat d'uns jugadors de Rion que han estat agressius des del primer minut, una actitud defensiva que ha fet que els locals hagin executat una forta pressió que ha provocat errades dels visitants.

Els de la Floresta han disposat de moltes més oportunitats, i just abans del descans s'han situat amb porter-jugador i Albert Cardona s'ha tret un xut del no-res que ha acabat en un golàs, el primer del partit. Als primers minuts de la segona part ha arribat el vendaval dels de Rion: Fernando, Edu Garcia Puigdelloses i, de nou, Albert Cardona, han situat un quatre a zero a l'electrònic que semblava definitiu, amb un joc que ha deixat sense cap opció el rival.

Al minut 12, però, el Pallejà ha encadenat dues jugades pràcticament seguides amb les quals ha retallat distàncies, un 4 a 2 que ha sorprès tothom. Els nervis han entrat en el cos dels florestans, que han reculat línies, i el domini ha passat a mans del Pallejà. Ara bé, a tres minuts per al final Dani Martí ha situat el cinquè i definitiu per donar una tranquil·litat a Can Llobet que no ha pogut ser completa pel tercer gol dels del Baix Llobregat, a només un minut per a la conclusió.

L'Olímpyc agafa distància amb el descens i provarà de certificar la permanència a les dues últimes jornades. La primera estació, la setmana que ve a la pista d'un dels seus rivals directes, el Salou.