El Junior venç l'RS Tenis i s'enfrontarà al Club de Campo als quarts de final

El Junior remunta en l'últim quart per vèncer (2-1) l'RS Tenis en l'última jornada de la lliga regular a Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els blau-i-negres necessitaven el triomf i una derrota de l'Atlètic per acabar en quarta posició. Els homes de Jorge Dabanch han complert amb el seu triomf, però l'Atlètic ha guanyat el seu partit. Els santcugatencs s'enfrontaran a quarts de final al Club de Campo per optar al títol.

El Junior ha començat amb aproximacions perilloses, però la primera ocasió clara ha estat dels visitants amb un penal còrner que no ha entrat. En el segon temps, un nou penal còrner del RS Tenis ha posat la por al cos als locals just abans que arribés el gol de la sorpresa després d'una pilota perduda per l'àrea. Els locals han intentat reaccionar però al descans s'ha arribat amb 0 a 1. El tercer quart ha estat el del domini clar del Junior, que ha tancat el conjunt càntabre a la seva àrea, però sense poder transformar les nombroses ocasions que ha tingut, una d'elles de penal còrner.

El Junior necessitava el triomf i ho ha donat tot a l'últim quart. Un penal còrner ha precedit el gol de Nil Marí quan encara faltaven 10 minuts de partit per buscar el triomf. L'RS Tenis pràcticament no sortia de l'àrea i el Junior ha tingut una ocasió rere una altra amb cinc penals còrner a l'últim període. No ha estat fins els últims instants que Alex Gil ha aconseguit el gol de la victòria en l'enèsim penal còrner.

El Junior jugarà els dos partits de quarts de final el cap de setmana que ve davant el Club de Campo.