La Fira d'Alimentació de Sant Ponç planta cara a la pluja


  • Comparteix:

Una quinzena de paradistes ha desafiat aquest dissabte la pluja i ha exposat els seus productes a la Fira d'Alimentació de Sant Ponç. El mal temps ha deslluït la proposta, que s'ha instal·lat a la plaça d'Octavià, tot i esperar unes vendes testimonials.

El paraigua i el poc flux de compradors han fet abaixar les expectatives de vendes dels paradistes a la Fira de Sant Ponç. Una quinzena de botiguers vinguts d'arreu del país ha exposat llonganisses, formatges artesans, mel i coques artesanes durant tot el dia, tot i que s'han mostrat molt pessimistes pel que fa a les vendes.

Paradistes

Amb la pluja és molt difícil que la gent surti al carrer. / A tots ens costa amb la pluja però ja hi comptem. / Ens anirà molt malament perquè la gent no surt.

Una de les novetats de la fira han estat les dues parades de ninots de Playmòbil. La propietària de la botiga Toy Spain, Gloria Expósito, assegura que els seus compradors busquen productes molt específics.

Gloria Expósito

El que nosaltres tenim són complements que no es poden trobar. Per això la gent ve a les fires i mercats, per no haver de comprar més caixes.

La pluja també ha fet anul·lar la cercavila organitzada per l'Esbart.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.