Els usuaris de FGC poden aparcar al Mira-sol Centre tot el dia per dos euros


  • Comparteix:

Els usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) poden aparcar els seus vehicles a l'aparcament de Mira-sol Centre per un preu reduït. Amb un tiquet del servei ferroviari validat, es podrà aparcar durant tot el dia per dos euros en qualsevol de les 305 places que ofereix la instal·lació, que estarà oberta entre dilluns i dissabte, de vuit del matí a onze de la nit.

Com aconseguir el descompte?
Quan l'usuari de FGC entri a l'aparcament de Mira-sol Centre, haurà de recollir el tiquet d'entrada i estacionar el vehicle. Quan torni per recollir el vehicle, haurà d'introduir el títol de transport validat a la màquina de venda de bitllets de FGC per obtenir un 'tiquet pàrquing' amb el codi de descompte. L'usuari haurà d'introduir a la màquina de cobrament de Mira-sol Centre els tiquets d'entrada i de descompte. Aleshores, la màquina indicarà que cal abonar la tarifa reduïda.

L'impuls d'aquest aparcament d'enllaç forma part de l'aposta de FGC per facilitar l'accés al tren a persones que viuen allunyades de les estacions. Ho ha explicat el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó.

Enric Ticó

Forma part de la política de potenciar la intermodalitat i acostar la gent a les estacions per promocionar el ferrocarril, que és una alternativa sostenible al cotxe privat.

La regidora de Comerç, Mayte Pérez, ha assenyalat que aquest servei serveix per reforçar la instal·lació com un punt de referència per als mirasolencs.

Mayte Pérez

Estem molt contents que la gent tingui més al·licients per fer servir aquest servei. També reforça encara més la centralitat de Mira-sol, que ara mateix ja funciona prou bé.

Ticó i Pérez ha remarcat el bon clima de col·laboració entre el consistori i l'empresa pública ferroviària.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.