La Sala Rusiñol celebra 30 anys i més de 300 exposicions amb una mostra que evoca els anys 20 i 30 americans


  • Comparteix:

La Sala Rusiñol ha celebrat aquest divendres el trentè aniversari després d'haver acollit més de 300 exposicions de més de 200 artistes. Amb motiu de l'efemèride, l'espai s'ha deixat endur per l'ambient dels anys 20 i 30 dels Estats Units i la reivindicació de la dona que evoca l'exposició 'Temps moderns', de Fabio Hurtado, que es podrà veure a la sala fins al 15 de juny.

L'espai d'art va inaugurar-se el 13 de maig del 1986 i des de llavors ha passat per tres fases, segons el seu propietari, Ignasi Cabanas. Durant la primera dècada es va haver de donar a conèixer, a la segona es va consolidar i a la tercera va patir els efectes de la crisi, tot i que l'ha superat. Ara Cabanas convida tota la ciutadania a visitar la galeria.

Ignasi Cabanas

Realment estem desaprofitant aquest art tan proper? Que la gent vingui a les galeries.

Per celebrar l'aniversari, la sala ha inaugurat 'Temps moderns', un recull de pintures de Fabio Hurtado que, a través d'imatges que evoquen els anys 20 i 30 americans, reflexiona sobre la dona i els sentiments. L'artista ha posat en valor l'aposta per l'art que fan galeries com la Sala Rusiñol.

Fabio Hurtado

S'ha d'agrair que hi hagi gent que, tot i les circumstàncies, segueixi al peu del canó i aposti per la cultura de qualitat.

L'acte de celebració, amb una seixantena d'assistents, també ha servit perquè la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, fes entrega d'una placa commemorativa i de reconeixement a la Sala Rusiñol. La regidora ha subratllat el 'talent' que aporta l'espai a la ciutat.

Carmela Fortuny

És talent que tenim a la ciutat i valorem positivament l'exposició de Fabio Hurtado. Felicitem la Sala Rusiñol.

Dos actors s'han posat a la pell de Bonnie i Clyde i han animat la festa d'aniversari.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.