L'esplai Pica-Roca denuncia un tracte discriminatori per part de l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'esplai Pica-Roca critica un tracte discriminatori del govern municipal respecte altres entitats de lleure en la cessió de locals. L'esplai, que ha celebrat el trentè aniversari aquest dissabte, demana poder disposar d'un local 'com Déu mana' per poder fer-hi les seves activitats i més compromís del consistori amb les propostes que es facin a partir d'ara.

La seu de l'esplai Pica-Roca estava ubicada, fins ara, en una sala de La Unió Santcugatenca. Amb el projecte de remodelació de l'edifici han hagut de marxar a fer esplai a la Casa de Cultura, però temen que, amb la nova Unió, l'Ajuntament els deixi encara menys espai o els obligui a compartir-lo amb altres entitats.

El monitor Arnau Montoya ha explicat a Cugat.cat que, si bé l'Ajuntament ha cedit un local a l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran, amb l'esplai Pica-Roca la relació és de deixadesa.

Arnau Montoya

L'ideal seria tenir un local propi, però amb la renovació de La Unió no tenim un lloc clar. No ens trobem oblidats però sí deixats de banda.

L'entitat ha celebrat aquest dissabte el seu trentè aniversari al sorral de la Casa de Cultura, tot i que en un primer moment havien decidit celebrar-lo a la plaça de Barcelona. Montoya ha assegurat que aquest canvi d'ubicació és una mostra més d'aquest menysteniment.

Arnau Montoya

Teníem una festa muntada i amb unes setmanes d'antelació ens ho canvien tot de cop i volta. És aquesta comunicació que no t'esperes.

Concerts, un concurs de truites, ballades de bastons, una xocolatada i una gimcana per als infants han estat algunes de les activitats que han servit per commemorar l'efemèride. Actualment l'esplai Pica-Roca l'integren 16 monitors i 75 infants.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.