El Volei Sant Cugat ofereix el títol de Superlliga Femenina 2 a l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha rebut aquest dijous el primer equip del DSV-Club Voleibol Sant Cugat per felicitar-lo per l'ascens després d'aconseguir el títol de Superlliga Femenina 2. La plantilla del sènior A, el cos tècnic, la junta directiva i també un representant del patrocinador han ofert el trofeu de campiones de la categoria de plata a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha lloat la tasca de les vermell-i-negres. El president de l'entitat, Lluís Moreno, ha anunciat que aviat se sabran novetats respecte l'estat de l'acord de patrocini amb DSV.

Un triomf sobre el Torrelavega al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix va donar l'ascens al DSV-Volei Sant Cugat a Superlliga, la màxima categoria estatal, amb una plantilla farcida amb jugadores joves i de la casa.

En la recepció a l'ajuntament d'aquest èxit, el tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, ha recordat la importància de reforçar l'equip de cara a mantenir la categoria el curs que ve però també ha apuntat que pretén no desfer el bloc, com va passar en anteriors temporades.

Rafa Ruiz

Intentarem fer més fort l'equip. No es tracta de canviar, però intentarem incorporar alguna jugadora per créixer.

Pel que fa a l'altra carpeta important en l'actualitat de l'entitat, la renovació de l'acord amb el principal patrocinador, DSV, el president del club, Lluís Moreno, ha insistit que s'està treballant per acabar de definir-la i que ha de ser una decisió en paral·lel a les perspectives esportives de l'equip.

Lluís Moreno

No tenim res en ferm encara, perquè no només estem treballant amb el patrocinador per seguir continuant. Per altra banda estem treballant per ser capaços de jugar a la màxima lliga estatal.

L'acte s'ha tancat amb una gran foto de família amb jugadores, tècnics, directius i representants de l'Ajuntament.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.