L'Esport-Tast i un major reconeixement dels valors en l'esport centren la cloenda dels Jocs Esportius Escolars


  • Comparteix:

La festa de cloenda de la 35a edició dels Jocs Esportius Escolars ha posat l'èmfasi en els valors en l'esport, amb el repartiment dels premis 'Targeta Verda', i ha fet de nou una mostra de la varietat de les seves disciplines amb l'Esport-Tast. Aquesta iniciativa ha permès els assistents a l'acte gaudir dels diferents esports que proposen els Jocs Esportius en el seu programa. L'escenari ha estat de nou el Parc de l'Arborètum.

Els millors conjunts i esportistes d'entre sis i 16 anys en handbol, tennis taula, escacs, bàsquet, ciclisme, gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, futbol 7, futbol sala, voleibol, atletisme i trail running han recollit les seves medalles i premis de la mà de representants dels clubs dels diferents esports de la ciutat. Tot plegat, un reconeixement al final del curs dels prop de 3.000 participants de l'edició d'enguany als Jocs Escolars.

El director de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), Xavier Requeno, apunta la singularitat del model esportiu escolar de la ciutat.

Xavier Requeno

És una característica que ens fa diferents a altres municipis. És el que dinamitza tot l'esport a les escoles.

L'Esport-Tast ha ofert activitats d'handbol, tennis taula, bàsquet, escacs, atletisme, futbol 7, voleibol i ciclisme.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.