Cugat.cat emetrà continguts locals a Movistar+ a través de La Xarxa


  • Comparteix:

Cugat.cat i les televisions locals adscrites a La Xarxa de Comunicació Local entraran a la graella de la plataforma audiovisual Movistar+ a través del nou canal La Xarxa Televisions, al dial 159. La programació estarà centrada en l'entreteniment, amb molts formats de divulgació de fets i celebracions locals, juntament amb una àmplia oferta esportiva i en directe de diferents esdeveniments. Tot plegat sorgeix d'un acord entre Telefónica i la Diputació de Barcelona , i arrencarà amb la retransmissió en directe de la jornada castellera de Valls el 24 de juny.

El portal de comunicació multimèdia de Sant Cugat aportarà continguts a aquesta nova finestra. El sotsdirector de Cugat.cat, Joan Miquel Fernández, ha subratllat la voluntat del mitjà de participar en aquesta iniciativa.

Joan Miquel Fernández

És molt important per a Cugat.cat adherir-se a aquesta nova plataforma. És una bona finestra per mostrar Sant Cugat a moltes llars. A nivell estratègic, hem de ser-hi sí o sí.

El projecte s'ha presentat aquest dilluns a la Torre Telefònica-Diagonal 00 de Barcelona i ha tingut les intervencions de l'alcaldessa i presidenta de la Diputació, Mercè Conesa; el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, i el conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena. Aquest últim ha subratllat l'oportunitat de fer arribar els continguts locals a la població.

Francesc Pena

L'objectiu que tenim amb la gestió d'aquest dial és el motiu pel qual existim: donar el màxim valor al fet local. És una nova manera de treballar, ja que haurem de mancomunar.

Pena considera que el nou canal és 'un amplificador' dels continguts que ja es produeixen i que no entrarà en 'col·lisió' amb les programacions que continuaran emetent les televisions locals, ja que 'són finestres diferents, públics diferents i usos diferents'. Així, el directiu ha destacat que l'informatiu local de les cadenes es mantindrà en les respectives graelles, via TDT, 'on hi ha el consum majoritari'.

El director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, ha reconegut l'interès de la companyia per retransmetre esdeveniments de caire local.

Kim Faura

Els castellers i la Patum posen la pell de gallina. Ens interessa molt des de Telefónica.

L'alcaldessa i presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, ha subratllat que La Xarxa Televisions donarà més veu al món local.

Mercè Conesa

Som generadors de continguts perquè tenim opinió davant reptes socials, com per exemple la crisi dels refugiats.

Més de 200 mitjans de comunicació
La Xarxa és una plataforma multimèdia de suport a l'audiovisual local creada per la Diputació de Barcelona amb l'objectiu d'atendre les necessitats del sector i contribuir a la seva dinamització. Actualment té adherides més de 200 ràdios, televisions i mitjans digitals.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.