Sant Cugat i Terrassa sumen forces per promocionar el Reial Monestir i la Seu d'Ègara


  • Comparteix:

Els Ajuntaments de Sant Cugat i Terrassa s'uneixen per crear un nou paquet turístic per promocionar el romànic de les dues ciutats vallesanes. En concret, s'ha creat un tiquet unificat que permet l'entrada al recinte del Monestir santcugatenc i al conjunt monumental de la Seu d'Ègara per un preu de 4,50 euros.

El tinent d'alcalde de Cultura de Terrassa, Amadeu Aguado, ha destacat la importància d'unir a través del patrimoni i el turisme les ciutats de Sant Cugat i Terrassa.

Amadeu Aguado

Connectar la Seu d'Ègara amb el Monestir de Sant Cugat és l'oportunitat de posar en valor aquests 1.500 anys que han compartit les dues poblacions.

La iniciativa vol arribar, sobretot, als turistes internacionals que ja han visitat Barcelona en altres ocasions, un públic que suposa el 52% del turisme que arriba a la ciutat, i que estan interessats a conèixer altres punts del territori més enllà de la capital.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha destacat la necessitat d'aprofitar la proximitat amb Barcelona per promocionar la ciutat com a destí turístic.

Carmela Fortuny

Hem de ser capaços com a territori d'aprofitar les sinergies que ens dóna Barcelona: no hi podem competir però podem ser un gran complement. Volem formar part d'aquesta gran marca com a destí turístic però especificament com a turisme cultural sense perdre aquesta necessària identitat de poble.

Per donar major visibilitat a la iniciativa, la venda de tiquets es farà a través de la Diputació de Barcelona i de les oficines i la web de Turisme de Barcelona, ja que que reben gairebé la visita de cinc milions de turistes l'any.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.