L'Eurofitness de la Rambla del Celler estrena millores per arribar a tots els públics


  • Comparteix:

El gimnàs Eurofitness de la Rambla del Celler ha presentat aquest dissabte les millores que s'han fet a la instal·lació. Amb aquest rentat de cara, l'objectiu de l'empresa gestora de l'equipament municipal, que actualment té 4.700 socis, és ampliar la base d'abonats amb persones de totes les edats. Les obres han costat 600.000 euros i s'acabaran de completar al setembre.

La millora ha afectat tota la instal·lació, des de les sales de fitness fins als vestidors. Pel que fa als aparells, s'han substituït les cintes de córrer per una nova versió que incorpora Internet i televisió i s'han modernitzat les bicicletes de la sala de ciclisme. La sala s'ha redistribuït per potenciar l'atenció personalitzada als abonats.

També ha patit canvis l'entrada de l'espai, que s'ha volgut fer més acollidora per convertir-la en un espai on els socis es quedin a fer-hi diverses activitats. La resta d'àrees de l'equipament també s'ha modificat per adaptar-les a l'objectiu d'arribar a persones de totes les edats, com ha explicat el director de l'Eurofitness Sant Cugat, Joan Vidal.

Joan Vidal

Volem que sigui un centre on tothom pugui ser ben atès. Des del nen més petit fins a una persona d'edat il·limitada, que pugui venir tothom.

Per altra banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha remarcat que dins les concessions ja s'hi preveuen millores com aquesta.

Mercè Conesa

Quan fem una concessió d'aquestes característiques fem un compromís conjunt per tirar endavant les instal·lacions. També inclou anar avaluant les demandes dels usuaris i incorporar els canvis.

Les obres es completaran al setembre amb el canvi de la catifa dels vestidors.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.