Consells de seguretat dels Mossos d'Esquadra per evitar robatoris a les comunitats de veïns


  • Comparteix:

Cugat.cat i Mossos d'Esquadra t'apropen consells de seguretat per evitar robatoris. El capítol d'avui està centrat en les comunitats de veïns i les recomanacions que s'han de seguir per prevenir l'entrada d'intrusos.

Principals consells

- No faciliteu l'accés a la finca a persones desconegudes. Si truquen al timbre, contesteu sempre, perquè no sembli que no sou a casa.

- Tanqueu bé la porta d'entrada a l'edifici i comproveu que cap desconegut no aprofita per entrar-hi.

- Recolliu la correspondència diàriament per evitar que algú pugui accedir a les vostres dades o documents personals. Si passeu una temporada llarga fora de casa, ho podeu encarregar a persones de confiança. Sobretot, no s'han d'acumular cartes a la bústia.

- Vigileu que amb la realització d'obres, reparacions o tasques de manteniment i neteja a l'edifici no es puguin aprofitar per accedir a l'interior dels domicilis.

- Quan us facin revisions d'aigua, llum, electricitat i gas, confirmeu, en cas de dubte, la identitat dels tècnics amb les respectives companyies a través dels telèfons d'atenció al client.

(Aquest vídeo va ser publicat el 20 de juny)
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.