El Festival Vincles porta música d'autor amb segell santcugatenc a la ciutat


  • Comparteix:

El Festival Vincles arriba dijous de la setmana que ve a Sant Cugat. Aquesta nova aposta musical uneix grans noms de la música d'autor de l'escena catalana amb músics emergents amb segell santcugatenc. El Celler Modernista acollirà aquesta proposta, que s'allargarà fins el 16 de setembre, amb els concerts de Sara Pi amb Carmen Pendones, Gemma Humet amb Alba Llibre, Joan Miquel Oliver amb Pantaleó i Sanjosex amb Solà & Estella.

El concert de Sara Pi i Carmen Pendones donarà el tret de sortida al festival. Joan Miquel Oliver i Pantaleó protagonitzaran el segon concert que serà divendres de la setmana que ve.

Ja l'altra setmana, el dijous, es podran escoltar les veus de Gemma Humet i Alba Llibre a l'escenari del Celler Modernista. Divendres 16 de setembre tancarà el festival la música de Sanjosex i Solà & Estella.

Els artistes locals Carmen Pendones, David Curto (Pantaleó) i Albert Solà van explicar durant la presentació del cicle a Cugat.cat què suposa la seva participació en aquesta proposta.

Músics

Em va fer molta il·lusió. / Ens encanta veure que el poble que va donar nom al grup té ganes d'acollir-nos. / Posar sobre el mateix escenari propostes de casa amb propostes més establertes ho fa doblement interessant.

Tots els concerts començaran a les 10 de la nit. Les entrades tenen un cost de 15 euros i es poden comprar de forma anticipada a la XCCP i a l'Oficina de Turisme o una hora abans del concert al mateix equipament.

El Festival Vincles posarà el punt i final al cicle Sant Cugat al Descobert que ha posat al descobert oferta cultural amb música, teatre, cinema, itineraris i arts visuals a l'aire lliure.


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.