El Sant Cugat Esport esgarrapa un punt al camp del Martinenc en el debut a Primera Catalana


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport suma un punt en l'estrena al grup 1 de Primera Catalana de futbol després d'empatar (1-1) al camp del Martinenc. El matx no ha tingut un clar dominador i els dos gols han arribat en el primer temps mitjançant Rubén, per al SantCu, i Raventós, per als barcelonins.

La intensa calor ha estat el principal problema per a tots dos equips. Els santcugatencs han fet un partit molt seriós, tot i no disposar de gaire ocasions en el primer temps. El SantCu ha obert el marcador amb un gol de Rubén, que ha aprofitat un servei ràpid de falta de Didi per superar amb un xut creuat a Barragán. Abans d'arribar al descans, els barcelonins han aconseguit l'empat amb un gol de Raventós, que ha superat Juanmi en una errada defensiva del SantCu.

En el segon temps, tots dos equips han buscat desnivellar el marcador i han mogut la banqueta per donar descans a uns jugadors encara poc rodats i molt cansats sota una calor asfixiant. Els dos conjunts han tingut oportunitats d'aconseguir el segon gol, però el marcador no s'ha mogut més.

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Alcalá, destaca l'actitud dels seus homes.

José Alcalá

La calor ha estat insuportable per a tots dos. Hem pogut avançar-nos i després amb una errada ens han empatat. Estic content de com l'equip ha donat la cara en un camp complicat.

Els santcugatencs reben dissabte el Mollet a les sis de la tarda a la ZEM Jaume Tubau.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.