El PHC Sant Cugat fa el triplet després de proclamar-se campió de la Supercopa Catalana

El Patí Hoquei Club Sant Cugat venç (4-3) el Club Patí Manlleu B i es proclama campió de la Supercopa Catalana, amb la qual assoleix el triplet després de proclamar-se campió de Lliga a la Nacional Femenina i de la Copa Generalitat el curs passat. Un gol d'Esther Ferrer, la nova incorporació de l'equip, a la pròrroga ha donat el títol a l'equip vermell-i-negre, entrenat aquest dissabte per Maria Rosa Tamburini davant l'absència de Jaume Oms. El partit s'ha disputat al Pavelló d'Esports de Tona.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat suma un nou títol a les seves vitrines i es treu l'espina de fa dos anys quan va perdre la Supercopa Catalana davant el mateix rival d'enguany, el Manlleu B. Tot plegat, en el segon partit de la pretemporada abans del retorn a l'Ok Lliga. Després d'uns primers minuts de major domini vermell-i-negre, Judith Navarro ha estat qui ha avançat el Patí Hoquei al minut 18 i de penal. Ara bé, només un minut més tard i instants abans del descans Gemma Soler ha col·locat l'empat.

Anna Espriu s'ha encarregat de tornar a donar avantatge a l'equip amb una gran definició que ha culminat un contraatac, però el domini ha trigat de nou molt poc a mantenir-se, ja que Gemma Soler, una altra vegada, ha empatat en falta directa. Soler ha completat una gran actuació fent el tercer i posant per primera vegada per davant el CP Manlleu. Ara bé, Espriu ha tornat a posar les taules després de desviar un xut de Blanca Soldevila. Ferrer ha encertat en l'execució de la falta directa per acabar donant el triomf al seu nou equip.

La capitana del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Maria Rosa Tamburini, creu que encara els queda molt a millorar malgrat la victòria.

Maria Rosa Tamburini

Es nota que estem en pretemporada. Hem mogut l'equip i hi ha hagut estones que no hem estat bé. Es nota que estem treballant bé el físic perquè al final i a la pròrroga hem dominat.

Ara l'equip se centra en el retorn a l'Ok Lliga, que serà precisament contra el primer equip manlleuenc diumenge 16 d'octubre.