L'Handbol Sant Cugat ja sap què és guanyar a domicili després de superar l'Esplugues

L'Handbol Sant Cugat guanya (21-25) a la pista de l'Handbol Esplugues a la tercera jornada de la Primera Estatal. Els de David López han edificat el triomf en una sòlida defensa i guanyen el primer matx com a visitants. Tot i la lesió de Gerard Esparza, la porteria ha estat una de les claus del partit, amb un Eloi Gutiérrez immens sota pals. Els vermell-i-negres són sisens després de tres jornades.

David López ha vist com els seus jugadors executaven la premisa d'aquests primers compassos de temporada: mantenir un rendiment regular durant la majoria de fases del partit per signar victòries de manera sòlida. En aquest sentit, els vermell-i-negres han esperat per trobar les seves opcions en el marcador i, tot i que el lideratge en el resultat l'ha iniciat l'equip local, han capgirat la dinàmica superat el quart d'hora de partit.

Al descans, s'ha arribat amb un estret domini vermell-i-negre (10-11), i en el segon temps ha fet acte de presència un dels protagonistes destacats del matx, el porter Eloi Gutiérrez, que juntament amb un bon treball defensiu ha minimitzat l'impacte de l'atac de l'Esplugues. A aquesta seguretat se li ha afegit als cinc minuts i mig de la represa un alt encert en atac, amb un parcial de zero a cinc que ha encarrilat el matx per als de David López.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat lloa la defensa dels seus homes a la segona part.

David López

Ens ha costat entrar al partit. A la segona part, hem fet una defensa titànica.

Els santcugatencs no tindran gaire temps per descansar. Aquest dimecres es disputa jornada intersetmanal: l'Handbol Sant Cugat rep el La Salle Bonanova a dos quarts d'una del migdia.