El PHC Sant Cugat estrena l'Ok Lliga amb derrota davant el Manlleu però deixa bones sensacions


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení cau al pav 2 de la Rambla del Celler davant el Manlleu (2-4) a la primera jornada de l'Ok Lliga. Les noies de Jaume Oms han signat un partit molt complet davant un dels conjunts més forts de la categoria, i han tingut opcions de donar la sorpresa de la jornada. Finalment, però, les manlleuenques s'han acabat imposant a la recta final del matx.

La generositat en les ajudes defensives, les aturades de mèrit de Cristina Eliè, el desencert del Manlleu i fins i tot el pal han evitat que les vermell-i-negres rebessin el primer en un inici de partit de domini manlleuenc. A mesura que les visitants han anat perdonant, les de Jaume Oms han sortit de la cova i han començat a generar perill. Al minut 12, Ester Ferrer ha certificat el bon moment de les de Sant Cugat amb un gran gol. L'avantatge els hi ha durat poc, perquè el Manlleu ha empatat per arribar amb l'1 a 1 al descans.

A la represa, la tònica ha estat molt similar, i de nou Ester Ferrer ha avançat a les locals. Ara bé, com en el primer temps la resposta del Manlleu ha estat implacable, i només dos minuts més tard l'empat ha tornat al marcador. Després del gol, l'anada i tornada s'ha apoderat del matx i els dos equips han tingut bones oportunitats per marcar. Finalment ha estat el Manlleu qui s'ha avançat de la mà de Laura Barcons al minut 16.

Els dos equips han gaudit d'una falta directa a causa de la intensitat del joc, però cap dels dos l'ha pogut materialitzar. A falta de 40 segons per al final, el Manlleu ha fet el quart en un contraatac que engreixava el marcador a favor de les visitants. El tècnic vermell-i-negre, Jaume Oms, valora el nivell competitiu i comenta que s'enfrontaven a un rival complicat.

Jaume Oms

Estem en una molt bona dinàmica. No teniem res a perdre avui i sabia que competiriem

La setmana que ve el PHC Sant Cugat visita la pista del Cerdanyola.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.