El Rugby Sant Cugat supera el Barcelona Enginyers amb una gran reacció a la segona part

El Club Rugby Sant Cugat derrota amb contundència (53-16) el Barcelona Enginyers Rugby i encadena cinc victòries en les cinc primeres jornades del grup B de Divisió d'Honor B. Els d'Arturo Trenzano han ofert un recital ofensiu a la segona meitat per remuntar el partit, amb actuacions destacades d'Iñaki Berasategui, Cesar Ocampo i el reaparegut Tim Smith.

El Rugby Sant Cugat continua avançant amb pas ferm en aquest inici de temporada i s'ha desfet del Barcelona Enginyers Rugby en un partit molt seriós en què ha demostrat una gran capacitat anotadora a la segona meitat. El primer temps ha estat igualat, amb força imprecisions per les dues bandes, i el conjunt local s'ha avançat en el marcador mitjançant les marques de Carles Trenzano i Matias San Félix. Tot i això, els barcelonins han aconseguit arribar al descans amb un ajustat 15-9 gràcies a tres cops de càstig transformats per Hugo Canal.

Als 15 minuts de la represa, el conjunt visitant ha fet saltar la sorpresa al camp de la Guinardera i s'ha avançat amb una marca d'Andy Garcia i la posterior transformació, que situaven momentàniament el 15-16 al marcador pel Barcelona Enginyers. El Rugby Sant Cugat ha sabut reaccionar ràpidament i ha capgirat el resultat amb quatre marques i tres transformacions en només 10 minuts, entre el 58 i el 68 de partit. Els autors de les marques han estat Guillem Ibañez, Iñaki Berasategui, Cesar Ocampo i Tim Smith, que reapareixia per la porta gran després d'un any lluny dels terrenys de joc per lesió. Ja amb el partit trencat, als últims minuts han arribat dues marques més, obra de Pau Rodriguez i Carles Trenzano. L'efectivitat d'Iñaki Berasategui en les transformacions després de marca ha servit per tancar el marcador amb el 53-16 definitiu.

La victòria amb bonus ofensiu situa el Rugby Sant Cugat amb 24 punts, ara segon empatat amb el Les Abelles i a un sol punt del La Vila. El tècnic dels santcugatencs, Arturo Trenzano, ha valorat la reacció del seu equip després de veure's per sota en el marcador.

Arturo Trenzano

A la segona part, hem vist una altra faceta de l'equip que no havíem vist encara aquesta temporada: caràcter, ser durs i atacar amb velocitat.

El cap de setmana que ve, el Rugby Sant Cugat visita el camp del Tatami Rugby Club de València.