L'Handbol Sant Cugat cau davant el Sant Esteve Sesrovires en un partit igualat i polèmic

L'Handbol Sant Cugat suma la tercera derrota consecutiva en caure a casa davant el Sant Esteve Sesrovires (25-27) a la sisena jornada del grup D de Primera Estatal. El matx no s'ha decidit fins als minuts finals i ha estat marcat per una actuació arbitral que no ha deixat content cap dels dos conjunts. Els santcugatencs han controlat el marcador a la primera part, però a la segona han anat a remolc tota l'estona i el Sant Esteve ha pogut mantenir l'avantatge fins al final.

L'Handbol Sant Cugat ha fet un partit força seriós i intens en defensa, i ha mantingut el control del resultat durant bona part del matx davant un rival consistent i efectiu. La primera part ha estat molt equilibrada, amb poca precisió en els llançaments, i ha acabat amb un lleuger avantatge pels locals (12-11). Però a la segona meitat, els dos equips han sortit disposats a endur-se la victòria i han augmentat el ritme i la intensitat. Això, sumat a diverses decisions arbitrals molt protestades, ha omplert el pav 3 de la Rambla del Celler de tensió competitiva i queixes constants per les dues bandes. El partit ha acabat amb vuit exclusions pel bàndol local i set pel visitant.

Als 10 minuts de la represa, el Sant Esteve Sesrovires ha aconseguit obrir un forat de quatre gols i des d'aquell moment s'ha dedicat a gestionar la diferència en el marcador. Els santcugatencs han intentat igualar el partit fent valer el seu orgull, però els diversos intents de reacció han quedat sense premi. Tot i el destacat paper d'Eloi Gutiérrez a la porteria, els visitants han mantingut sempre un avantatge mínim d'un gol que han sabut gestionar fins el final.

El tècnic del Sant Cugat, David López, ha acabat el partit molt descontent amb la parella arbitral però també ha admès errors.

David López

L'arbitratge ha influït, però és un factor més. Nosaltres també hem errat. Ens ha faltat encert i frescor.

L'Handbol Sant Cugat acumula tres derrotes consecutives i suma només quatre punts en sis jornades, números que el deixen a la part baixa de la classificació. Dissabte que ve, l'Handbol Sant Cugat visita la pista de La Salle Montcada en la setena jornada de lliga.