El DSV-Voleibol Sant Cugat va de menys a més tot i perdre contra un gran Haro Rioja Voley

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat perd (1-3) davant l'Haro Rioja Voley a la segona jornada de Superlliga. Les santcugatenques han començat molt desencertades els dos primers sets, en què han estat esborrades de la pista, però han reaccionat i han guanyat el tercer i han posat contra les cordes un equip de La Rioja que ha patit per endur-se el quart i guanyar així el partit.

Les de La Rioja han estat molt millor els dos primers sets, passant per sobre d'unes santcugatenques que semblaven que no eren capaces d'entrar en el partit. Els dos primers parcials han estat iguals i clarament desfavorables per a les noies de Rafa Ruiz (11-25). La tercera mànega es presentava igual, amb un Haro Rioja Voley superior, però amb un Voleibol Sant Cugat que no deixava que les visitants marxessin en el marcador. Amb tot de cara per aconseguir el tercer set i endur-se el partit, les visitants no han sabut tancar-lo i han vist com les santcugatenques creixien i eren capaces de donar la volta al set, i se l'han emportat (26-24) i han forçat una quarta mànega a la qual han arribat molt endollades.

Les vermell-i-negres han tingut a les seves mans la victòria en el quart set, però al final les visitants han imposat la seva qualitat i han aconseguit endur-se'l (21-25) i tancar el triomf. El tècnic del DSV-Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha mostrat satisfacció per la reacció del seu equip.

Rafa Ruiz

Marxem contents del resultat. Ens hauria agradat lluitar el cinquè set, però no ha pogut ser. Hem vist un equip que va de menys a més.

Les santcugatenques continuen sense cap punt a la classificació, però les sensacions que han transmès al final del partit conviden a ser optimistes. La setmana que ve toca jugar com a visitant a la pista del CV Gran Canaria.