El Patí Hoquei femení supera el Mataró en un final ajustat i suma la primera victòria de la temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení aconsegueix la primera victòria (4-3) a l'Ok Lliga en un partit molt igualat davant el Mataró corresponent a la tercera jornada. Les santcugatenques han mantingut la intensitat quan s'han vist per sota en el marcador i han pogut remuntar en uns minuts finals en què Ester Ferrer ha estat decisiva amb dos gols. Són els tres primers punts de la temporada per a les de Jaume Oms, que s'allunyen dels últims llocs de la classificació.

Partit obert i amb alternatives per als dos conjunts el que s'ha vist aquest migdia al pav 2 de la Rambla del Celler. El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha avançat en el marcador quan tot just s'havien disputat dos minuts, amb un gol d'Ester Ferrer. El Mataró, però, ha anat guanyant domini del joc en zona de perill i ha capgirat el resultat amb dos gols d'Ona Castellví. Les locals han sabut mantenir la concentració i han aconseguit empatar abans del descans gràcies a un gol de Judit Navarro.

Amb 2-2 en el marcador, els primers compassos de la segona meitat han estat marcats per una major intensitat defensiva en els dos conjunts. Tot i això, les mataronines han pres la iniciativa amb un gol de Carla Fontdegloria que posava contra les cordes el Sant Cugat a falta de 14 minuts per al final. Ara bé, quedava prou temps i les de Jaume Oms l'han sabut aprofitar. A cinc minuts del final, ha arribat la igualada mitjançant Ester Ferrer, que ha estat la gran protagonista del matx després de signar el 4 a 3 definitiu a l'últim minut.

Un gran gol que ha donat la primera victòria de la temporada a les vermell-i-negres. El Mataró, però, encara ha tingut l'oportunitat d'empatar als últims segons, quan ha disposat d'una falta directa.

El tècnic del Patí Hoquei Club, Jaume Oms, s'ha mostrat molt satisfet amb el paper de les jugadores.

Jaume Oms

Hem cregut fins al final i hem tret els tres punts. Estic molt content, sobretot per elles perquè estan treballant molt bé i s'ho mereixen.

Les santcugatenques visiten dissabte que ve la pista de l'Alcorcón, que encadena tres derrotes en les tres jornades disputades.