El PHC Sant Cugat s'endú els tres punts en un igualat partit davant el Mataró

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (6-4) el HC Mataró a la quarta jornada de Primera Estatal. El matx no ha tingut un clar dominador tot i que els santcugatencs han anat gairebé tot el partit per davant en el marcador. Amb la victòria els de Joan Carles Vadillo sumen nou punts i se situen quarts a la classificació.

El partit ha començat amb molt ritme i els santcugatencs han marcat el primer gol abans d'arribar al minut dos mitjançant Jordi Gabarra, però el CH Mataró ha empatat tres minuts més tard amb un gol de Jordi Bartrès. De nou, els de Vadillo s'han posat per davant amb dues dianes, de Joan Farnés i Pau Gilabert. Malgrat el desavantatge de dos gols, els visitants no han abaixat els braços, han buscat retallar distàncies i ho han fet amb un nou gol de Jordi Bartrès. A pocs segons per al final del primer temps, Jordi Gabarra ha fet el quart per al PHC Sant Cugat.

En el segon temps, el partit no ha baixat la intensitat i tots dos equips han tingut moltes ocasions per marcar. Han estat els visitants qui han donat emoció fent el tercer, de nou mitjançat Jordi Bartrès, autor d'un hat trick. Els santcugatencs no s'han posat nerviosos i han aprofitat la inspiració de cara a porteria per fer dos gols mitjançant Joan Farnés i Pau Gilabert, i deixar el partit pràcticament sentenciat. Abans d'acabar, Marc Figa ha fet el quart i definitiu gol per als mataronins en un matx amb moltes alternatives en el joc.

El tècnic del Pati Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, destaca la victòria en un partit amb molts condicionants negatius per al seu equip.

Joan Carles Vadillo

Penso que la victòria és molt important. Hem tingut lesions i la baixa del Xavi Serrallonga, ens ha condicionat, però al final hem pogut treure els tres punts.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten la pista del segon classificat, el Calafell Tot l'Any.