'The Tempest' descobreix el Shakespeare més musical al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori s'ha transportat aquest divendres fins al segle XVII de la mà de la companyia Le Tendre Amour i els actors del Shakespeare's Globe Theatre de Londres. Junts, han donat vida al darrer text del prestigiós autor, 'The Tempest', una obra mordaç i divertida on la música i la ironia juguen un paper fonamental. El públic santcugatenc ha demostrat la seva fidelitat amb els autors clàssics i pràcticament ha acabat les entrades.

Eliot Giuralarocca i Rachel Winters han demostrat la seva capacitat camaleònica per convertir-se en múltiples personatges i, durant més d'una hora, han donat vida als nou protagonistes principals de l'obra.

La companyia especialitzada en música antiga Le Tendre Amour ha estat l'encarregada de reconstruir la partitura d'aquesta obra còmica, ja que del manuscrit original se'n conserven només dos números intactes. Els músics han treballat amb el material de Shakespeare durant més d'un any i han creat la música a través de les pistes rítmiques que l'autor va deixar al text. Ho explica una de les membres de Le Tendre Amour, Katy Elkin.

Katy Elkin

Hem fet una cerca molt gran que ha durat més d'un any per aconseguir fer els arranjaments i la música més semblants possibles a l'original.

El Teatre-Auditori s'ha tornat a atrevir amb un muntatge en versió original en anglès i sobretítols en català, després que l'any passat portés el monòleg 'Anton Txèkhov' amb Michael Pennington.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.