L'Àmbit B30 es proposa digitalitzar la xarxa tecnològica dels centres productius d'aquest territori


  • Comparteix:

L'associació Àmbit B30 es proposa digitalitzar la xarxa tecnològica dels centres productius del territori. L'entitat, que treballa per incrementar i consolidar l'activitat econòmica a l'eix dels municipis de la B30, treballa de forma conjunta amb la Generalitat i la Diputació de Barcelona per fer el desplegament de la tecnologia adient als polígons industrials de la zona.

Sant Cugat ha acollit aquest divendres la recepció de la comissió executiva de l'associació Àmbit B30 on el president de l'entitat i alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha posat sobre la taula les necessitats del teixit econòmic de l'eix.

Josep Monràs

Les empreses busquen que la mobilitat de treballadors i mercaderies sigui fàcil i també que ho sigui la de dades. Hem de poder facilitar i oferir aquesta xarxa tecnològica a les empreses tecnològiques que tenim i a les que puguin venir.

L'alcaldessa de Sant Cugat, ciutat membre de l'associació, i també presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha anunciat que l'organisme supramunicipal preveu incorporar als pressupostos del 2017 una partida pel concepte d'Smart Regió.

Mercè Conesa

Farem les inversions que podem pactar i que ens permetin aquest procés de digitalització del territori que ha d'anar relacionat amb els polígons industrials.

Monràs també ha anunciat que l'entitat és a punt de signar un acord amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per trobar un punt de confluència amb totes les planificacions que hi pugui haver al territori.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.