Una vintena de gossos en adopció desfila en la jornada solidària de la PAS


  • Comparteix:

Prop d'una vintena de gossos en adopció han desfilat aquest diumenge pel jardí de l'Hotel Sant Cugat, en la jornada solidària que ha organitzat la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS). La majoria de cans que hi han participat van ser recollits a Sant Cugat i ara es troben al refugi que la protectora Olescan té a Òdena, que ha de tancar el 31 de desembre. La desfilada, que tenia com a objectiu donar a conèixer la situació d'aquests animals i trobar-los una família adoptiva, ha estat el plat fort de la jornada, que també ha proposat tallers infantils i una xerrada sobre educació canina a càrrec de l'etòleg Ken Sewell.

La presidenta de la PAS, Joana Giménez, ha destacat la necessitat d'aquestes jornades solidàries per tal de donar visibilitat a aquesta situació.

Joana Giménez

Ens volem visibilitzar, demanar ajuda per tirar endavant en la nostra tasca i que la gent adopti els gossos.

L'entitat també ha aprofitat per recollir signatures per exigir a l'Ajuntament que s'esterilitzin totes les colònies de gats del municipi.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.