L'univers màgic de 'Harry Potter' torna a la gran pantalla amb les 'Bèsties fantàstiques i on trobar-les'


  • Comparteix:

L'univers màgic de JK Rowling torna als cinemes de Sant Cugat. Warner i l'autora de les novel·les de 'Harry Potter' recuperen aquest univers fantàstic prenent com a excusa un dels manuals que estudien els alumnes de Hogwarts, 'Bèsties fantàstiques i on trobar-les', per estrenar el film que porta el mateix nom, meitat preqüela-meitat spin-off, ambientat als anys 20 de Nova York quan Potter i els seus amics encara no havien nascut. La ciència-ficció arriba amb 'La llegada' de Denis Villeneuve, director de films com 'Prisioneros' i 'Sicario'. Yelmo també proposa 'Un traidor como los nuestros', una adaptació de la novel·la homònima del britànic John le Carré.

Escolta-ho

'Bèsties fantàstiques i on trobar-les'
David Yates, director de la saga cinematogràfica de 'Harry Potter', es posa al capdavant de la pentalogia de les 'Bèsties fantàstiques' en la qual Rowling signa el guió en el seu primer treball per a Hollywood.

Newt Scamander protagonitza una aventura frenètica amb les criatures fantàstiques del món de 'Harry Potter' enmig de Nova York. El magizoòleg anglès Newt Scamander (Eddie Redmayne) arriba a Nova York en el seu viatge mundial de classificació de bèsties fantàstiques. Quan, accidentament, un 'muggle' (Dan Fogler) allibera alguns d'aquests éssers, Newt haurà de recuperar-los amb l'ajuda de les seves germanes magues (Katherine Waterston i Alison Sudol). La pel·lícula està doblada al català.



'La llegada'
Denis Villeneuve dirigeix 'La llegada', basada en el llibre 'La historia de tu vida' de Ted Chiang. Louise Banks (Amy Adams), una experta en lingüística que viu el dol de la tràgica pèrdua de la seva filla, és reclutada per l'exèrcit juntament amb un científic per Ian Donnelly (Jeremy Renner) per negociar amb uns alienígenes que arriben a diversos punts de la Terra.



'Un traidor como los nuestros'
La vida de Perry (Ewan McGregor) i la seva dona Gail (Naomi Harris) fa un gir de 180 graus quan coneixen en Dima (Stellan Skarsgård), un mafiós rus que els demana ajuda per fer arribar informació classificada als serveis secrets britànics. Dima els convida a una festa on els demana ajuda per sol·licitar asil polític a la Gran Bretanya a canvi d'explicar tot el que sap, desemmascarant tots els implicats, els seus companys de la màfia i fins i tot polítics britànics.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.