La Transcollserola de BTT aplega 315 ciclistes pel Parc de Collserola


  • Comparteix:

La novena Transcollserola BTT Memorial Joan Camps tanca la participació amb 315 ciclistes, uns 40 menys que a l'edició anterior. Tot i això és una xifra alta, considerant que ha coincidit en el calendari amb d'altres proves similars. Per a l'edició de l'any que ve, la Unió Ciclista Sant Cugat es planteja donar a la prova curta un caire més familiar i poder atraure així més participants.

Amb sortida i arribada al Parc de la Pollancreda, els primers grups han finalitzat el recorregut en poc més de tres hores, tot i que la prova no és competitiva i per tant no es donen temps oficials. La Transcollserola BTT d'enguany s'ha vist afectada en la participació per la coincidència amb la BTT de Lloret de Mar i la de la Roca del Vallès. Malgrat el descens de participants, el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, creu que tenint en compte aquest fet la participació ha estat alta.

Rafa Robledo

No és una mala xifra, uns 40 menys que l'any passat, però tenint en compte que hi ha més proves com aquesta podem considerar que percentualment ha pujat la participació.

Per a la propera edició, que serà la desena, l'organització es planteja millores i canvis, sobretot en la prova curta, tot per atraure un públic més familiar i fer augmentar la participació.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.