La història d'amor entre Brad Pitt i Marion Cotillard a 'Aliados' protagonitza la cartellera de Sant Cugat


  • Comparteix:

Aventura, drama i comèdia arriben aquest divendres a la cartellera de Sant Cugat. Les sales projectaran el darrer film de Robert Zemeckis, director de pel·lícules com 'Forrest Gump' i 'Nàufrago', que torna amb 'Aliados', un thriller amb aires romàntics i de drama protagonitzat per Brad Pitt i Marion Cottillard. També aterra la comèdia 'La reina de España', un film que suposa el retorn de Fernando Trueba amb la continuació, 18 anys després, de la guardonada 'La niña de tus ojos'. Yelmo també proposa 'Marea Negra', basada en l'accident de l'oleoducte del golf de Mèxic el 2010.

Escolta-ho

'Aliados'
El film explica la història d'amor d'un oficial d'intel·ligència, Max Vatan (Brad Pitt), que el 1942, coneix Marianne Beausejour (Marion Cotillard), membre de la resistència francesa, al nord de l'Àfrica. Reunits a Londres temps després, la parella inicia una relació fins que a ell li notifiquen que Marianne pot ser una agent doble que treballa per als nazis. Serà aleshores quan Vatan començarà una investigació per descobrir la veritat sobre la seva esposa.



'La reina de España'
La cinta narra el retorn de Macarena Granada (Penélope Cruz), la gran estrella americana d'origen espanyol, que torna a casa per encarnar el paper d'Isabel la Catòlica en un film. En saber-ho, Blas Fontiveros (Antonio Resines), que no havia tornat a l'Estat espanyol des que va dirigir 'La niña de tus ojos' 18 anys enrere, decideix tornar per retrobar-se amb vells amics. La seva arribada inicia una sèrie d'esdeveniments que posaran a prova el rodatge de la superproducció. Jorge Sanz, Santiago Segura, Loles León, Rosa María Sardá, Neus Asensi, Jesús Bonilla i Javier Cámara, entre d'altres, completen el repartiment.



'Marea negra'
L'abril de 2010 a la plataforma petrolera Deepwater Horizon, al golf de Mèxic, va patir un accident que va desencadenar una de les catàstrofes mediambientals més importants de la història en què van morir 11 treballadors i 16 van quedar ferits. Mark Wahlberg protagonitza aquest film que explica la història dels homes i les dones que, amb el seu valor, van intentar salvar-ne d'altres, canviant la seva vida per sempre.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.