'Pedra i Sang' torna al Monestir per Nadal en la seva 16a edició


  • Comparteix:

'Pedra i Sang', l'obra que explica l'assassinat de l'abat Biure al Monestir de Sant Cugat, torna amb sis representacions a la sala capitular del Claustre entre el 25 i el 28 de desembre. Aquest any repeteix la majoria de l'elenc de l'any passat, amb els actors santcugatencs Xavier Tor en el paper d'abat i Carles Martínez en el de rei Pere III el Cerimoniós. Les entrades ja estan a la venda a la Casa de Cultura i a la web de Pedra i Sang amb un preu de 15 euros i de 12 per a les 50 primeres.

La presentació de la tradicional obra ha anat a càrrec de la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, de la directora, Dolors Vilarassau, i de dos dels actors protagonistes, Xavier Tor i Carles Martínez. Com cada any, un dels grans atractius de la comèdia, escrita per Josep Maria Jaumà i amb la música de Josep Alavedra, és la renovació de dues de les escenes. Ho explica Vilarassau.

Dolors Vilarassau

Hi ha un al·licient molt clar per veure 'Pedra i Sang': són les escenes cinc i set, que es van renovant cada any. L'escena cinc sempre parla de temes locals i l'escena set, l'escena de la guerra, tracta temes més internacionals.

'Pedra i Sang' es representarà els dies de Nadal i de Sant Esteve a les vuit del vespre i el 27 i el 28 de desembre amb doble funció, a les set de la tarda i a dos quarts de deu de la nit. L'entrada inclou una visita guiada pels llocs on van passar els fets històrics.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.