El Sant Cugat Express ja està en marxa per recórrer la ciutat durant aquest Nadal


  • Comparteix:

El trenet Sant Cugat Express, una iniciativa de Sant Cugat Comerç (StC), ja ha començat a fer els primers viatges a la ciutat. El servei, que funcionarà durant tot el Nadal i fins al 5 de gener, recorre l'eix comercial de la ciutat amb sortida i arribada a la Plaça d'Octavià. El trenet és gratuït per tots els qui comprin als comerços de Sant Cugat Comerç i funciona diàriament menys els dies de Nadal i Sant Esteve, i el 31 de desembre i 1 de gener. L'horari és d'onze del matí a dues del migdia, i de cinc a vuit de la tarda. L'any passat el Sant Cugat Express va aplegar uns 9.500 viatgers, el doble que el Nadal anterior.

Els primers viatgers d'enguany han destacat el recorregut com un dels principals atractius.

Viatgers trenet Nadal

M'agrada molt perquè dóna moltes voltes i perquè m'agrada passejar per Sant Cugat. / He vingut amb la meva família per passar temps junts i perquè el tren és molt divertit.

La posada en marxa del Sant Cugat Express i la tradicional encesa de llums d'aquest divendres a la tarda han donat el tret de sortida a la celebració del Nadal. També ha començat l'activitat a la pista de gel del pàrquing de Josefina Mascareñas. La programació d'enguany consta de més 170 activitats que, sota el lema 'Un Nadal amb molt de Joc', ompliran Sant Cugat fins al 8 de gener.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.