El primer spin-off de la saga Star Wars, 'Rogue One', arriba avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

El primer spin-off d''Star Wars' arriba aquest dijous als cinemes de Sant Cugat. Dirigida per Gareth Edwards, 'Rogue One' explica com es van robar els plànols de l'Estrella de la Mort que acaben a les mans de la princesa Leia al començament del quart episodi de la saga. La cartellera de Yelmo també porta a la ciutat aquest divendres 'El faro de las orcas', protagonitzada per Maribel Verdú i Joaquín Furriel.

Escolta-ho

'Rogue One: Una historia de Star Wars'
La vuitena pel·lícula de la saga 'Star Wars', al marge de l'arc argumental principal, constitueix el primer dels tres spin-off confirmats de la sèrie, inicialment coneguts com a 'Star Wars Anthology', els quals van rodar-se després de la compra de Lucasfilm per Walt Disney Company.

Dirigida per Gareth Edwards i escrita per Chris Weitz, el film compta amb l'actriu nominada a l'Oscar Felicity Jones per donar vida al personatge principal, a més de les actuacions de Ben Mendelsohn, Forest Whitaker, Diego Luna i Riz Ahmed. També recupera algun personatge ja conegut com Mon Mothma, la líder de l'aliança rebel que ja havia aparegut a 'La venjança dels Sith' i 'El retorn del Jedi'.

L'argument gira a l'entorn d'un grup d'integrants de la resistència que intentaran robar els plànols de l'Estrella de la Mort que, al començament de l'episodi quatre, Leia lliurarà a R2-D2 i acabaran en mans de Luke Sky Walker.



'El faro de las orcas'
Gerardo Olivares dirigeix aquest drama basat en fets reals que adapta la novel·la de Roberto Bubas 'Agustín Corazón abierto'. La història narra el viatge de la Lola amb el seu fill Tristán, que pateix autisme, fins a la Patagònia argentina per trobar-se amb Beto, un guardabosc que té una relació molt especial amb les orques salvatges. La determinació per lluitar pel seu fill i la relació amb la natura faran que la seva vida canviï per sempre.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.