Sant Cugat s'entrega a fons amb les activitats de La Marató de TV3


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha bolcat amb les activitats de La Marató de TV3 aquest cap de setmana. Entitats, empreses i associacions han afegit un gra de sorra per recollir fons i conscienciar la població dels efectes de l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Des d'esports fins a robòtica, els santcugatencs tenien diverses propostes a canvi de petits donatius per ajudar a la lluita contra aquestes malalties.

El gruix de les activitats s'ha concentrat el diumenge, tot i que l'escola Santa Isabel ha proposat un taller de pintura aquest dissabte. La coordinadora de l'activitat, Inés Pez, ha destacat que es tracta també d'una proposta de sensibilització.

Inés Pez

Pensem que és una jornada solidària i volem sensibilitzar les famílies per la causa de La Marató. Hem fet divulgació a la classe dels nens i és una forma de transmetre-la.

Accenture, Asepeyo, la UESC, Dinamiks i Lords of Pàdel han estat els organitzadors de la gran varietat de propostes del diumenge. La consultura tecnològica Accenture ha apostat pels esports, la robòtica i la realitat virtual en una activitat dirigida als treballadors i les seves famílies.

La clínica Asepeyo ha organitzat tres activitats d'esport adaptat per subratllar la importància que té l'exercici físic per a les persones que pateixen aquestes malalties, com ha explicat un dels participants, Ricard Hernández.

Ricard Martínez

La diferència entre les persones que fan esport i les que no és molt gran. Al principi et sents un inútil, però quan comences a fer esport et puja l'autoestima.

La UESC i Dynamiks s'han unit per oferir una gimcana solidària, on els nens tenien a la seva disposició inflables i jocs. Els aficionats al pàdel han pogut optar també pel torneig que ha organitzat Lords of Pàdel amb la col·laboració de l'Augusta Pàdel. S'ha destinat la inscripció íntegra, 20 euros per persona, a la iniciativa solidària.

Recaptació
La 25a edició de 'La Marató' va tancar les quinze hores d'emissió a TV3 aquest diumenge amb una recaptació de 8.490.607 euros. Aquesta xifra, però, encara és provisional ja que encara es poden seguir fent donatius fins el 31 de març.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.