La Cantata de Nadal de Camerata porta una visió actual i profunda de la festivitat al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La Cantata de Nadal de Camerata Sant Cugat ha portat aquest diumenge al Teatre-Auditori la música del compositor català Marc Timón i les lletres del poeta Francesc Parcerisas per apropar als assistents una visió 'actual, lírica i profunda' del Nadal. Amb el nom de 'Molsa, suro, paper de plata', la representació ha constat de dues parts on s'han pogut escoltar una tria d'àries i cors de Haendel, una adaptació de l''Hallelujah' de Leonard Cohen per a cor i orquestra i diferents nadales del repertori català.

El director de la Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, ha explicat a Cugat.cat el significat de la Cantata d'enguany.

Xavier Baulies

És una obra que té molta profunditat. Ens interpel·la a tots nosaltres davant de com percebem el Nadal en funció del nostre estat d'ànim i circumstància personal.

Els textos del muntatge s'han basat en un poemari de Francesc Parcerisas, que interpel·la el públic sobre la crisi dels refugiats i que ha reflectit tots els contrastos del Nadal. A més, Camerata ha homenatjat Leonard Cohen, mort aquest novembre, interpretant algunes de les seves peces, com el clàssic 'Hallelujah'.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.