Manualitats, activitats esportives i propostes nadalenques omplen l'Envelat


  • Comparteix:

Manualitats, espectacles infantils i activitats esportives han satisfet nens i pares a l'Envelat de Nadal. La nova proposta ofereix activitats de tota mena, la majoria gratuïtes, per als més petits de la casa. El rocòdrom amb tirolina, el taller de calidoscopi i l'espectacle on es cagava el Tió han estat alguns dels més visitats.

A les activitats esportives, els nens han pogut optar per diverses propostes que els han satisfet tant com als seus pares, que han remarcat, no només la quantitat d'oferta i la gratuïtat, sinó també que els infants les podien fer sols.

Pares

És un gran què, perquè a les activitats els pots deixar i ells van fent. / La veritat és que està molt bé, no ens esperàvem tanta varietat ni que fossin tan treballades. / Molt bé, és d'agraïr que hi hagi un espai com aquest durant aquests dies.

A la zona central de l'Envelat, els infants han trobat un espai per fer tota mena de construccions i circuits d'obstacles. L'Institut de la Infància també ha tingut una carpa amb ludoteca i espectacles per a nadons i els calidoscopis estelars de l'Obrador Lúdic han convençut als participants amb una proposta creativa. Els nens han gaudit, especialment, del rocòdrom amb tirolina.

Nens

M'ho he passat molt bé, primer he escalat per una pedra i després m'he llençat per una tirolina. / Ahir vaig jugar a les construccions i avui m'he llençat per la tirolina i he jugat a una altra activitat.

Les activitats a l'Envelat s'allargaran fins el 4 de gener.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.