El violinista Ara Malikian mostra a un Teatre-Auditori ple la seva història vital


  • Comparteix:

Un violí que va néixer a Mòdena 300 anys enrere i que va viatjar fins al Líban per trobar-se amb un petit Ara Malikian. Això és el que mostra 'La increíble historia de Violín', l'últim disc del violinista libanès que explica la seva autobiografia i que aquest diumenge al vespre ha omplert el Teatre-Auditori. Acompanyat per diferents músics, Malikian ha actuat per tercera vegada a Sant Cugat, on a més de composicions pròpies ha interpretat temes de compositors i músics com Mozart, Bach i David Bowie.

Amb més de 15 anys de trajectòria, Ara Malikian ha enregistrat 40 discs i ha captivat públics diversos de tot el món pel seu estil dinàmic i poc ortodox amb un repertori de música clàssica i cançons tradicionals, passant també pel blues i el pop.

El concert de Malikian s'havia de fer el 21 de gener, però s'ha avançat a causa de la gira internacional del músic. L'última vegada que va actuar a la ciutat va ser el 2014 acompanyat del coreògraf Ángel Corella.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.