La set vegades guardonada al Globus d'Or 'La La land' arriba als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cinc dies després d'arrasar als Globus d'Or, on va acaparar el palmarès amb set guardons, el musical 'La La Land' arriba aquest divendres als dos cinemes de Sant Cugat. El film s'ha convertit en la pel·lícula més premiada de la història d'aquests premis. Yelmo també proposa la cinquena i última entrega de la saga 'Underworld', dirigida en aquesta ocasió per Anna Foerster, i '¿Tenía que ser él?', l'última comèdia de John Hamburg.

'La La Land'
El film de Damien Chazelle és un musical protagonitzat per Emma Stone (Mia) i Ryan Gosling (Sebastian). Ella és una aspirant a actriu de Los Angeles i ell, un pianista de segona que actua en petits clubs i que voldria obrir un club dedicat al jazz més pur. Les trajectòries de tots dos es creuen diverses vegades fins que finalment sorgeix l'amor. La relació alimentarà les aspiracions professionals dels dos, però més tard també les posarà en risc.

La cinta es va endur diumenge les set nominacions amb què es presentava al Globus d'Or, l'avantsala dels Oscar, entre les quals la de millor pel·lícula de comèdia o musical, millor director, millors actor i actriu principals, millor guió, millor cançó original ('City of stars') i millor banda sonora original.



'Underworld. Guerras de sangre'
A 'Underworld. Guerras de sangre' la vampira Selene (Kate Beckinsale) haurà de defensar-se d'atacs brutals dels dos clans, el dels Lycans i el dels Vampirs que la van trair. Amb els seus únics aliats, David (Theo James) i Thomas, el seu pare (Charles Dance), ella ha de aturar la guerra eterna entre Vampirs i Lycans, encara que signifiqui haver de fer un últim sacrifici.



'¿Tenía que ser él?'
En aquesta comèdia nord-americana protagonitzada per Bryan Cranston i James Franco (Laird), el primer és un pare sobreprotector que amb la seva família visita la seva filla a la universitat. Allà coneixen el seu company (Franco), un multimilionari de Silicon Valley. El pare desaprova la parella que ha escollit la seva filla, i la tensió creix entre ells a mesura que en Laird es troba cada cop més desubicat en l'ambient de glamur tecnològic del xicot de la seva filla, que a més està a punt de demanar-li matrimoni.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.