ERC-MES creu que Convergència ha trencat l'acord d'estabilitat pressupostària amb el pacte amb el PSC


  • Comparteix:

ERC-MES considera que Convergència ha trencat l'acord d'estabilitat pressupostària que havien signat les dues formacions a causa de les negociacions perquè el portaveu del PSC, Pere Soler, entri a l'equip de govern. En una roda de premsa aquest dissabte, els republicans han assegurat que l'alcaldessa, Mercè Conesa, els ha confirmat aquest pacte, el qual han posat en dubte perquè no garanteix una majoria absoluta. Malgrat donar per trencat l'acord d'estabilitat, ERC-MES ha subratllat que seguiran defensant tot allò que han pactat al pressupost municipal d'enguany. ERC convocarà la militància la setmana que ve per comunicar la situació i per definir l'estratègia del partit a partir d'ara.

La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha explicat que el govern va convocar els republicans a una reunió divendres on se'ls va dir que després 'de força temps negociant' s'havia arribat a l'acord perquè Pere Soler s'incorporés a l'equip de govern. Així, la portaveu ha donat per trencat l'acord d'estabilitat amb el grup municipal de Convergència.

Mireia Ingla

Han prioritzat l'entrada del PSC davant de l'acord d'estabilitat pressupostària. Convergència ha trencat l'acord.

Sobre el sentit d'aquesta sociovergència, el regidor Èric Gómez ha posat l'accent en què no garanteix una majoria al ple i ha alertat sobre el valor que tindrà ara el vot del PP.

Èric Gómez

L'estabilitat està trencada i ens hem de preguntar quin cost té per a la ciutat l'abstenció permanent del PP per tirar endavant les polítiques.

Els republicans també han explicat que en la reunió d'aquest divendres amb l'alcaldessa, aquesta els ha recordat que la porta perquè s'incorporin al govern municipal està oberta. La militància d'ERC va refermar fa prop d'un any la voluntat de continuar a l'oposició.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.